Kontakt

Har ni några eventuella frågor, tankar att dela med er av som ni inte vill skriva i kommentarsfältet eller förfrågningar om samarbeten får ni gärna skicka iväg ett mail till [email protected] så återkommer jag så snart jag kan!

Ha en grym dag, det är ni värda och ni är så fantastiska ❤️

4 kommentarer

 1. Hej Emilia,
  Hoppas du har haft en trevlig vecka!

  Mitt namn är Oliver Forster och jag kontaktar dig gällande din hemsida byemilia.nu. Jag arbetar med att förse hemsidor med välskrivna artiklar relevanta till dess tidigare inlägg, utformade efter ditt skrivsätt. Vi kan även föra samarbeten där du skriver texten själv. Jag undrar helt enkelt om du är öppen för ett sådant artikelsamarbete?

  Om detta låter intressant så är du varmt välkommen att återkomma för att diskutera upplägget, artikelidéer samt vad jag kan erbjuda för ett potentiellt samarbete.

  Med vänlig hälsning,

  1. Hej Oliver

   Så kul att du kontaktar mig om detta artikelsamarbete, det låter spännande. Men jag undrar lite vad det exakt innebär? Ska jag skriva artiklar till olika hemsidor som du väljer ut eller att andra skriver artiklar som dyker upp på min sida? 🙂

   Hör gärna av dig om mer info om detta till min mail [email protected] så ska vi se vad vi kan komma fram till 🙂

   Ha en trevlig helg!

   Med vänliga hälsningar
   Emilia

 2. Hej! Jag har också fått ett liknade mejl men från en person med annat namn. Har du fått ngn kontakt med denna Oliver Forster och fått veta vad detta innebär?

  1. Hej
   Har du också fått det? 🙂 Nää jag har faktiskt inte det, har för mig att jag kontaktade honom och frågade vad det innebar men har inte fått något svar, jättekonstigt :/ Kanske är spam eller något? :/
   Kram kram på dig <3

Kommentera