Grattis på 2-års dagen, Michelle

Stort grattis på din 2-års dag, Michelle ❤️ Det är helt obegripligt att du redan fyllt 2 år, med tanke på att det känns som att det var igår du kom och förändrade vårt liv till det absolut bästa. Dagarna med dig är helt klart en berg- och dalbana, men ett äventyr som vi gladeligen ger oss ut på tillsammans med dig och vi ser fram emot framtidens galna äventyr vi ska uppleva tillsammans. Du är vår modiga lilla tjej, 2 år men redan så mycket personlighet, energi och fantasi. Det är så fantastiskt att se hur du utvecklas och att du lär dig något nytt för varje dag som går. Något som får mitt hjärta att smälta lite extra just nu är att höra dig säga ditt namn. Jag vet inte varför, men det känns så otroligt fint och stort.

Idag blir du 2 år och det går inte att beskriva med ord hur lyckliga vi är att ha dig i våra liv. Vår busiga, envisa, glada, roliga, dansglada, bestämda, uppfinningsrika, modiga, nyfikna och bästa Michelle. Grattis på födelsedagen, vi älskar dig❤️