Fotografering för Sanne Alexandra Stockholm

Jag är fortfarande mållös och överväldigad över hur min måndag spenderades, att jag knappt vet hur jag ska inleda detta inlägg. Magiskt. Overkligt. Nervöst. Superroligt och en häftig upplevelse. Jag har nämligen varit delaktig i en kampanjfotografering för Sanne Alexandra Stockholm, självaste Sanne Alexandras klädmärke. Tänk att lilla jag blev tillfrågad att vara med. Jag, som har noll erfarenhet av att vara modell eller av att vara delaktig i en riktig produktion med sminköser, påklädning, klädjusteringar, fotograf och poserande för ett etablerat klädmärke, fick vara med. Jag var och är tacksam för upplevelsen, som jag dessutom hade glädje att få uppleva och genomföra tillsammans med min mamma. Det ni, det kändes lite extra speciellt <3

Kampanjfotograferingen var för en byxkampanj som ska gå live någon gång i slutet på januari så fokus var byxor med tillhörande snygga skor och simpel överdel. Jag och mamma fick en ”mamma & dotter”-plåtning tillsammans och sedan fotade vi hela modellgänget. Jag har aldrig riktigt tänkt vilket omfattande jobb det är att fotografera kampanjer. Vilket pilljobb det är och att man analyserar varje detalj för att få fram det rätta och bästa resultatet som gör produkterna rättvisa. Det är så mycket som hänger ihop och det var kul att få uppleva det på plats.

Utöver bilder till hemsidan så togs det även content för deras Instagram och när dagen började lida mot sitt slut insåg man mer och mer att allt som vi gjort under dagen kommer synas för alla inom bara några veckor. Jag kommer synas på Sanne Alexandra Stockholms hemsida, i deras nyhetsbrev och cirkulera i deras sociala medier. Det är stort och får det att pirra i magen. Är så nyfiken på hur slutresultatet blev och vilka bilder de kommer använda! Så snart kampanjen är live och bilderna är ute så kommer jag lägga upp de här.

Vilket minne och vilken dag 🙂 Tack Sanne Alexandra Stockholm och Hubso.com för att ni ville ha med mig, och tack Sanne Alexandra för att du gjorde denna upplevelse möjlig för mig 🙂