Utmaningar inför 2022

Då har i återigen kommit fram till ett av nyårets vanligaste inlägg in den sociala media världen – nämligen den som tar upp sina mål, utmaningar och punkter att uppnå under det kommande året. I detta fall 2022. Jag gillar dessa typer av reflekterande inlägg då man tillåter sig själv att tänka på vad man vill förbättra hos sig själv/sin tillvaro, hur man vill att sitt liv ska vara och vad man måste göra för att komma dit samt att man får tänka på vad som är viktigt i livet. Vad man vill lägga krut på och fokusera helhjärtat på.

Jag kommer sätta upp utmaningar då de inte är lika pressande, kravfyllda och prestationsbaserade som mål kan vara. De har samma slutdestination, att uppnå något, men att inte nå ett mål tar mer på självförtroendet än om man inte lyckas med en utmaning. Jag vet inte varför, men en utmaning är mer ett sätt att pusha sig själv till att våga prova något nytt eller ge sig på ett försök att klara av något, oavsett vad utgången blir. Ett mål är alltid ett mål, och når man inte det inom den satta tidsgränsen så tar det hårt på en. Så därför använder jag mig av utmaningar i min lista för 2022. Let’s go!

 • Ta examen från min utbildning inom webbutveckling & webbdesign.
 • Börja bygga på själva applikationen inom psykisk ohälsa som jag håller på att ta fram med min grymma vän Ava!
 • Komma igång med min träning, minst 3 pass i veckan.
 • Läsa 1 bok i månaden och hinna med 12 böcker i år.
 • Bli bättre på att vårda alla mina relationer i livet.
 • Lära känna fler människor
 • Ha fler middagsbjudningar, spelkvällar, vinkvällar med mera hemma (alltså lyckas kombinera småbarnslivet med tidiga nattningar och barnstök, med det sociala livet. Även under vardagar om och när det inte krockar med plugget)
 • Försöka få till minst 1 datenight varje månad med min älskling <3
 • Börja leva livet utifrån vad jag tycker är viktigt, mina behov och hur jag vill att mitt liv ska vara.
 • Börja skriva på min bok.
 • Våga säga ja till saker jag vill göra men kanske tycker är lite läskigt, nervöst eller främmande.
 • Sluta tänka negativt om mig själv.
 • Ta vara på de möjligheter som kommer min väg.

Vad har ni för utmaningar som ni tar med er in i det nya året?