Nyårsafton 2021/2022

Gott nytt år allihopa! Nu lämnar vi 2021 bakom oss och blickar framåt till ett, förhoppningsvis, bättre och mer fritt 2022. Jag skrev säkert något liknande inför förra årsskiftet men nu håller vi tummarna att det är i år det vänder för det bättre!

Hur var ert nyårsfirande? Vi hade ett fint nyårsfirande, lugnt och barnvänligt med lilla familjen samlad. Vi lagade en trerätters-middag men där vi endast lyckades få i oss de två första rätterna hehe. Ett tecken på att man är en småbarnsfamilj, man kan aldrig få till en lugn eller fulländad frukost/lunch/middag hehe. Tror inte ens att jag behöver nämna vad som stod på nyårsmenyn då det är ganska självklart, men det blev nyårsklassikerna toast skagen till förrätt och oxfilé med potatisgratäng och sallad till varmrätt. Planen var att göra en baked alaska till efterrätt men att vispa upp en maräng samtidigt som Michelle skulle sova kändes inte optimalt.

Så istället för efterrätt så dukade vi upp lite annat gott, kikade på en film och skålade sedan in det nya året med lite bubbel. Ett bra sätt att avsluta 2021 på och välkomna 2022. Nu kör vi, är ni också redo?