Julklappstips för honom och henne

julklapptips-2021-i-samarbete-med-julklappen.se-bloggsamarbete-bild-på-guldig-julgranskula-i-förgrunden-med-julstrumpor-i-bakgrunden

Vad önskar du dig i julklapp? Jag vet inte varför men det känns som att det bara blir svårare att ge ett svar på den frågan, desto äldre man blir. Man kan trots allt köpa det mesta själv och det man kanske skulle förmå sig att skriva upp på önskelistan är då såna prylar som har en relativt hög prislapp att det helt enkelt skulle kännas lite girigt att be om det i present. Men förutom att komma på saker för den egna önskelistan (jag vet ännu inte vad jag önskar mig i julklapp hehe) så är det desto svårare att komma på vad man ska ge andra i julklapp. Likt en själv så kan de också köpa det mesta själva och har dessutom det mesta man kan tänkas vilja ha.

julklappstips-för-honom-julklappstips-för-henne-julen-2021-inslagna-julklappar-i-brunt-presentpapper-med-olika-dekorationer-på

Man vill gärna hitta julklappar som känns lite speciella och där man tänkt till. Det handlar inte om priset för julklappen, det är inte det viktiga, utan huvudsaken är att man ger något som man vet kommer uppskattas och användas. Oavsett hur stort eller smått det är. Jag kan tycka att det är kul att tänka lite outside the box och fundera ut en julklapp som man vet att de behöver men som de själva kanske inte tänkt på. Ni vet, julklappar som är lite oväntade och förvånande, men som uppskattas då det är något de inte visste att de behövde förens det fanns under deras näsor. Jag tänker tipsa om några sådana julklappar nedan, men ett julklappstips när ni ska hitta julklappar till mamma, pappa, syskon, vänner eller partner under julen 2021 är att tänka på vad de kan tänkas behöva här och nu utifrån hur deras liv ser ut.

Ta min födelsedag som ett exempel, då fick jag massage- och spabehandlingar som present då de vet att jag har ont i kroppen (=ryggen) och behöver lite ompyssling i mammatröttheten. Där är en gåva som var oväntad, som jag inte hade önskat mig men som verkligen behövs!

Men, låt oss kika närmar på några tips på julklappar 2021