Silvriga örhängen från Sparv

Hej – Hur mår ni denna onsdag? Jag har vab här hemma då Michelle åkt på lite magsjuka, så vi dansar till Babblarna, tittar på Bamse och läser böcker. Mysigt, bortsett från magsjukan då.

Jag försöker uppdatera min garderob på olika fronter just nu och då jag tagit lite paus i klädshoppingen så har jag istället valt att fokuserat på detaljerna. Smycken i minimalistisk och klassisk design, precis det jag föredrar, och senast i min smyckessamling är dessa fina silvrigs örhängen från det svenska smyckesmärket Sparv.

Midnight heter dessa örhängen och de känns precis sådär perfekt minimalistiska för att kännas uppklätt utan att bli för mycket, och där smycket blir ett perfekt komplement till den övriga outfiten. Och som den startup-nörd jag är så gillar jag även att Sparv är ett nytt smyckesmärke på marknaden och stöttar mer än gärna nya varumärken och entreprenörerna bskom. Sen är såklart smyckena väldigt fina också, vilket gör det ännu mer fantastiskt att kunns stötta någons dröm och passion 💫