7 snabba om livet just nu

Hej på er! Vi är redan halvvägs genom oktober och jag har insett att min radiotystnad har pågått länge nog. Livet sker, men nu blir det rejäla krafttag för att väcka liv i bloggen igen. Har så mycket tankar som far runt i huvudet nu och mycket är det tack vare känslan av nystart som alltid infinner sig i slutet av sommaren. Är alltid så inspirerad och motiverad till att tag i saker efter en härlig sommar. Så idag börjar vi. Och vi kickar igång the rebirth av bloggen med att köra 7 snabba om vad som händer i livet just nu.

  1. Har jag berätta för er att jag gått och blivit student igen? Jajamensan, nu är jag åter tillbaka i skolbänken för att lära mig mer om webbdesign & webbutveckling under 1 års tid. Ser fram emot att titulera mig som inte bara webbredaktör och copywriter, utan även webbdesigner och frontend developer. Utbildningen är inne i månad 2 och jag har lärt mig otroligt mycket och ser på en hemsidans struktur på ett helt annat sätt. Det är riktigt kul och det här känns så rätt! Och ja, jag jobbar även på som vanligt på Peab Bostad 😊
  2. Nu kommer det hända saker på startup-fronten då jag och en av mina närmsta vänner ska slå våra kloka huvuden ihop och bygga en app tillsammans! Vi ska bygga en plattform som ska jobba för att förbättra det dagliga välmåendet och således förbättra den psykiska ohälsan i vardagen. Som en stöttande vän att ha i fickan, som man kan vända sig till för hjälp. Grunden, idéerna och funktionerna är fortfarande inte satta men vi båda tror på detta och vet att det behövs!
  3. Nu är det ca 6 månader sen jag hade corona och både doft och smak försvann. Smaken kom tack och lov gillbaka efter några få veckor men doften lyser fortfarande med sin frånvaro. Hemskt och deprimerande? Svar ja! Att inte kunna känna någon doft från Michelle, doft av nyfallet regn, av naturen eller god mat skapar som ett litet tomt hål inombords, som att man missar en stor upplevelse i livet.
  4. Michelle är en pratkvarn och lär sig nya ord varje dag OCH börjar lära sig att sätta ihop korta två-, till tre ords meningar. Min älskling❤ Hon kan bland annat säga: ramla ner, matta, tack så mycket, morot, mamma komma, sitta där och mm gott❤
  5. Jag är chockad över den mängd vab det är just nu. Jösses, det är så ofta sjukstuga här hemma och varje sjukperiod håller i sig lääänge. Förskolebaciller är inget att leka med och nu är Michelle inne på vecka 2 hemma och kommer vara hemma veckan ut. Förhoppningsvis kan hon gå till förskolan i nästa vecka!
  6. Då jag inte lämnar hemmet så mycket nu för tiden (pågrund av sjukstuga, jobb hemifrån, plugg och noll socialt liv för tillfället hehe) så har jag missat att temperaturerna nu är under 10 grader. Vi är visserligen i mitten på oktober, men jag är i behov av en ny vinterjacka. Michelle likaså. Tänker lägga upp ett inlägg för er där jag visar upp några vinterjackor jag tycker är fina, som kombinerar stil och komfort = varma vinterjackor som även är snygga.
  7. Vi har börjat kika på Squid Game på Netflix här hemma och precis som resten av världen så är vi hooked! Hur kan det vara så att vissa serier bara fastnar och får ett så stort genomslag?