Höstnytt i garderoben

Jag kommer säkert få lite smäll på fingrarna för att säga detta men jag tycker att det är lite skönt att temperaturerna svalnat lite och att man får klä sig lite mer påklätt. Höst och vår kommer alltid vara mina bästa månader just för att jag känner mig mest bekväm med hur man klär sig. Jag älskar lager på lager, att kunna styla sin outfit och att kunna bära en tunn jacka/kofta/blazer, ha snygga boots och snygga byxor som fokuserar på mer än att vara så svalkade som möjligt.

Så vad tror ni jag har gjort på semestern annat än att hitta på roliga saker? Gjort en annan rolig sak – nämligen investerat i min garderob och höstens stil. Jag har gjort en helvändning med min stil och börjat tycka kläder är kul. Så det har resulterat i en del nya klädesplagg för hösten som kanske är något oväntade att hitta i min annars klassiska och tråkiga garderob. Mönster, färger och lite häftiga designer. Vill ni se några godbitar? Allt är från grymma Booztlet som just nu är ett av de få ställen som jag shoppar ifrån just nu. Kläder från olika märken, inom olika prisklasset till riktiga fyndpriser som får vilken shoppingsugen själ att hoppa av glädje. Speciellt om man vill förnya höstgarderoben lite 😁