Drulleförsäkring om olyckan är framme

Reklam för Drulleförsäkring.nu

Sen livet som småbarnsförälder blev verklighet för lite mer än 16 månader sen har ordet olyckor, eller ojdå-händelser fått en helt ny innebörd. Om man tycket man var klantig tidigare är det inget emot vardagen med småbarn. Ett småbarn som dessutom springer omkring och är nyfiken på allt som kommer hennes väg. Tvn ska hon banka på, telefonen flyger kors och tvärs mot golv och möbler och jag vet inte hur många gånger, och vad, som har kletats på allt från golv och möbler. Det är bara en tidsfråga innan något säger kras eller en matta byter färg (det har visserligen redan hänt, hennes vita matta i hennes rum har numera en fin blå rand relativt centrerat efter att hon kletade ut fingerfärg). Att ha fina och dyra saker som småbarnsföräldrar är en evig stress för sinnet och man vill inte heller vara den som säger nej hela tiden till hennes nyfikenhet. Så vad behöver man då? Jo, en väldigt bra drulleförsäkring!

Man är tacksam att man har så bra försäkringar som man har, men visste ni att olika försäkringsbolag har olika villkor när det kommer till den hemförsäkring och drulleförsäkring de erbjuder? Det betyder att du kanske har bra villkor och skydd idag, men det kanske finns ett bolag som bättre tillgodoser dina behov. Ta min familj som ett exempel. Innan barn så var vårt hem relativt felfritt och saker var helt, rent (okej, i viss mån hehe) och man oroade sig inte så mycket över om saker och ting skulle gå sönder. Men efter barn så har tillvaron förändrats och precis som jag nämnde ovan så tar vår dotters nyfikenhet henne till bostadens alla vrår och möbler för att upptäcka. Våra behov har således förändrats och vi behöver då en drulleförsäkring (som är en del av din hemförsäkring) för att känna oss trygga om olyckan är framme.

Men vad är då en drulleförsäkring? Jo, kort och gott kan man säga att det är en försäkring som ger dig ersättning i situationer där det är du själv som har orsakat skadan på din egendom. Bland annat om telefonen går sönder, mattan får sig ett icke önskvärt färgbyte eller om tvn åker i golvet efter för mycket bankade på den. Allt detta är vardag för småbarnsföräldrar och därför är en bra drulleförsäkring så viktigt för att skapa ett litet lugn i vardagen. På så sätt kan Michelle fortsätta härja runt. Med uppsikt förstås.

Reklam för Drulleförsäkring.nu