Bildregn från midsommar

I år blev det två midsommarfirande uppdelat på två dagar. Fredagen spenderades hemma hos mina föräldrar och lördagen spenderades hemma hos Alex moster. På så sätt fick våra båda familjer fira tillsammans med oss. Egentligen så tror jag att de var mer sugna på att få busa och leka än att träffa oss hehe, Skämtosido, klart de ville träffa oss också 😉 Men det är inte många som kan stå emot lilla charmiga blåbäret Michelle <3 Vi har börjat kalla henne för blåbär då hon ääääälskar blåbär. Så gulligt!

Men för att återgå till vår midsommarhelg så började vårt midsommarfirande hemma hos mina föräldrar i fredags förmiddag. Vi kom fram lagom till att Michelle skulle somna och medan hon snarkade sött i sin vagn mumsade vi oss lite fika bestående av hembakade bullar och tårta som var otroligt gott. Min mamma, hon kan baka hon! Därefter blev det lite snack, lek (okej, jag och Alex tittade mest på = hej trötta föräldrar!) och sen förrätt med god mat. Det bjöds på tunnbröd med lax, ägghalvor med räkor, löjromspizza med sill, smördegsknyten och ”cheescake” med hemgjord skagenröra. Så gott! Tyvärr kunde vi inte stanna till varmrätten då Michelle skulle sova men trevligt hade vi det. Detta var även första gången på 1,5 år som jag kunde krama om mina föräldrar då de nu är färdigvaccinerade. Den känslan. Wow.

I lördags så tog vi en biltur ut till Dalarö för att fira midsommar tillsammans med Alex familj. Precis som i fredags så anlände vi i lagom tid tills Michelle skulle sova (vi har upptäckt att det är det smartaste om man ska iväg, annars är risken att det blir så sent och stressigt att åka iväg om hon bestämmer sig för att sova länge) och under tiden som hon drömde sött passade vi på att ta det lugnt och bara vara. En stund senare bjöds det på midsommardagen-lunch bestående av gravad lax, färskpotatis, entrecot och sallad. Det behövdes och var väldigt gott!

Men dagen skulle bara bli bättre då Alex moster Marianne hade hyrt in en massör till oss alla, så efter 30 minuters knådande och smärta så gick jag därifrån med något mindre spända axlar. Men ouch så ont det gör! Speciellt där under armhålan där han hittade en punkt som gjorde så ont, fy, man kände hur det ilade i hela armen. Efteråt kändes det skönt så jag ska nog satsa på att gå på massage regelbundet hädanefter – musklerna blir ju lite trötta och spända av att bära Michelle så mycket om dagarna hehe.