Familjepicknick vid Tyresö Slott

En helt vanlig torsdag, sedär! Vi slängde ihop en kycklingsallad, packade picknickväskan och körde sedan iväg till Tyresö slott för att avnjuta middagen ute. Och vilket fantastiskt beslut det var! Älskar insikten att vi bara är i början av det här, början på sommaren, början på så mycket spännande äventyr. Nu har vi 3 fulla månader att äta varje middag ute som en picknick och ta vara på livet. Varje dag! Jag tror Michelle uppskattade miljöbytet även hon då hon satt lugnt och stilla på picknickfilten och åt väldigt fokuserat. Nästan som att hon trodde maten skulle försvinna om hon tittade bort om ens för en sekund. Lilla sötnöten.

Vi har bestämt oss för att ta vara på vardagskvällarna nu i sommar för att komma iväg tillsammans som en film. Att inte bara leva för helgen. Igår var vi även då vid Tyresö slott men bara för en promenad. Idag blev det picknickmiddag och vem vet vad vi hittar på imorgon efter jobbet. Kanske tar en tur till lekparken. Who knows – det är sommar, ljust och varmt ute och nu ska vi carpe diema skiten ur dagarna haha❤