Vårstädning av garderoben

Vill ni se lite av min sida av vår walk-in-closet? Passade på att vårstäda den nu i veckan och det behövdes! Allt var en enda röra av kläder som inte låg på sin rätta plats. Rensade bland saker jag inte längre använder, passar och som jag inte längre tycker om. Resultatet = En garderob som känns mer luftig och organiserad. Känns tacksamt att garderoben nu består av kläder man vill bära och som sitter bra. Förhoppningsvis kommer det underlätta mina klädval på morgonen då de hädanefter måste gå smidigt och snabbt för att komma iväg i tid (ser fram emot kaoset som kommer uppstå när jag ska göra Michelle redo för förskolan samtidigt som jag ska göra mig redo för jobbet 😂).

Passade även på att ”inreda” garderoben lite. Tog fram 3 par skor ur deras kartonger så att de fick bryta av vyn av enbart galgar, kläder som hänger och dustbags med alla mina väskor. Tycker det blev lite roligare! Vill ni veta en lite skämmig hemlighet? Sen jag köpte dessa 3 par skor har jag ”glömt” att de fanns i min ägo då de alltid legat i sina lådor i garderoben. Sånt waste av skor! De är helt oanvända men nu när jag dagligen kommer se dem hoppas jag att de kommer få komma iväg på en premiärtur snart. Det kan vara ett smart tips till er som också har kläder (ytterkläder, skor eller kläder) som ni ännu inte använt eller använt så ofta då de är lite gömda – plocka fram dem längst fram i garderoben, gör dem synliga och göm istället lite av de andra kläderna ni annars alltid väljer. Tror garderoben kan behöva lite rotation ibland så att alla kläder används 👍