Varma vinterkängor

Hej allihopa, hur mår ni? 🙂 Här hemma känner man sig inte så värst kaxig. Michelle måste ha hamnat i någon fas då hon vaknar överdrivet mycket om nätterna nu. Eller nej, hon vaknar inte utan hon fladdrar runt och gnäller med ögonen stängda. Hon kommer inte till ro. Vet inte om det är mardrömmar, tänder (kan varken se eller känna något i hennes tandkött) eller något annat men det tar på energin som i dagsläget är på -548. Sova står högt upp på önskelistan just nu. Gärna 1 hel veckans sömn haha

Men, tänkte ge er en snabb uppdatering om livet som just nu snurrar runt lite. Och det är inte enbart på grund av bristen på sömn haha.

  • Jag är i processen att söka nytt jobb och hade idag ytterligare ett möte/intervju för ett företag jag blev headhuntad till. Spännande!
  • Michelle kommer nog börja gå väldigt snart. Hon går bättre och bättre med stöd av våra händer och vi börjar mer och mer släppa taget om ena handen så hon själv känner tryggheten i sin balans. Vi tror att hon kan ta några steg själv om hon vill, men att hon trivs i tryggheten av våra händer.
  • Min idé går framåt och jag är så tacksam att jag bromsade in och bytte fokus. Idag känns allt mer klart än någonsin och då funktionerna känns mer tydliga så har det resulterat i många följdfrågor, funderingar och frågetecken kring vissa saker. Ett område som väcker ovisshet är vilken riktning som egentligen utgör grunden för hela hemsidan. Huvudidén och huvudsyftet med hela affärsidén. Den karamellen får jag suga vidare på.
  • Jag blir så inspirerad över hur second-hand butiken Arkivet visar upp de kläder som just nu finns till försäljning i deras butiker. Kika deras Instagram, ni kommer inte bli besvikna och jag kan garantera att ni kommer se på second-hand med nya ögon. Vill typ ha allt, vill förnya garderoben NU men känner att det får vänta tills man har någonstans att gå igen haha
  • Det är dags att ta tag i träningen igen. Då Michelle inte är en lättviktare längre och härjar runt i hela lägenheten så tar kroppen (=ryggen) stryk på olika sätt. Dags att bli stark igen! Har lyckats lägga vantarna på ett 60 dagars program (snodde det träningsprogram svärmor hade fått i present) som jag just nu förbereder mig på att förhoppningsvis kicka igång nu på måndag. Det är bara att börja!
  • Jag har äntligen fått användning för mina nya varma vinterkängor från Tom Tailor jag fick hem precis lagom tills våren gjorde entré. Är dock osäker på om det egentligen är herrskor 😂 då de ser lite manliga ut. Men äsch, de håller fötterna varma och torra så det gör mig glad!