Bok nr 2 för i år

Det tog mig hela 10 veckor att avsluta årets första bok. 10 veckor haha! Har som mål att läsa 52 böcker i år (alltså 1 bok i veckan) så jag ligger lite efter just nu. Känner jag mig stressad över den insikten? Inte alls! Tänker att vissa böcker kommer gå snabbare att läsa än andra och att det fortfarande är många veckor kvar till mållinjen. Först ut var Snacka Snyggt av Elaine Eksvärd och näst på tur är Till min dotter av Malin Wollin. Denna bok har läääänge stått i bokhyllan och dammat då jag ännu inte läst den. Tragiskt nog är majoriteten av mina böcker i bokhyllen ännu olästa, vilket är anledningen till detta mål med 52 böcker under 2021.

Det har varit svårt att hitta och prioritera tiden till att läsa. Har så mycket jag vill hinna med när Michelle väl sover att det alltid leder till tre olika scenarion. 1) att jag gör något på min to-do som att exempelvis jobba på min idé eller läsa, 2) att jag slösurfar helt meningslösa saker då det är det enda hjärnan mäktar med just då, eller 3) att jag spenderar all tid åt att funderar på vad jag ska göra med min lediga tid och sen poff, så vaknar hon haha. Det är inte lätt det här med att hitta tid, prioritera samt orka med allt. Men då jag har en kort stund nu på kvällen (är så trött efter en dålig nattsömn och lång dag att jag snart ska lägga mig) så ska jag ge mig på bok nummer 2. Trevlig kväll!