Sökt lite kurser

Hej alla, hur mår ni? Vad fyller ni dagarna med just nu? Har ni några tips att dela med er av? Vår vardag rullar som sagt på med vår stadiga rutin och utöver det händer såklart inte så mycket. Kände lite idag på vår promenad att jag är så trött på promenader (i alla fall i detta väder. Har ni testat att dra en barnvagn i snö? Det är fan hur jobbigt och frustrerande som helst när hjulen fastnar!) och längtar tills man kan fylla dagarna med något mer. Fika på café, äta god mat på restaurang, gå på bio, se någon intressant utställning och såklart kunna umgås med nära och kära normalt igen. Längtar så! Läste några kommentarer på en blogg för någon dag sedan att dem tyckte att många bloggar är så tråkiga just nu. Att dem enbart handlar om matlagning, promenader och dylikt. Ni vet, coronavänliga aktiviteter. Men det är väl inte så konstigt att de flesta bloggar är ”tråkiga” just nu. Eller tråkiga är dom kanske inte men innehållet förändras ju till ett mer lugnt och rutinmässigt innehåll som passar situationen som vi är i just nu. Man kan ju inte hitta på saker på samma sätt som tidigare för att fylla ut bloggen med spännande och intressanta inlägg så då gör man det bästa. Haha, ibland är människor roliga!

Anyway! Jag har sökt lite kurser med start VT21 vilket känns så kul. När mammaledigheten stod för dörren visste jag att jag ville plugga lite för att hålla igång hjärnan och passa på att fylla på min kompetens med massa nytt. Ta vara på ”tiden” (nu när jag ser tillbaka på månaderna som varit undrar jag hur det ens hade gått 😅) Nu blev det ju inte så mycket av den planen då fler än vanligt valde att plugga. Så nu testar jag turen i vår istället. Det är tre kurser jag sökt inom data analys, e-handel och marknads- och säljdrivande aktiviteter. Spännande, hoppas jag kommer in på någon av dom. Vet inte riktigt vilken jag hoppas på mest då alla är intressanta men analys är alltid bra! Har ni sökt någon kurs eller program inför våren eller tänker ni söka till hösten? 🙂