Hur går det?

 

Hej allihopa! Ni undrar säkert vad som har hänt med min idé? Tja, det undrar jag också. haha. Skämtosido. Men under de senaste veckorna så har jag faktiskt tänkt, reflekterat och ändrat min approach till denna idé nästan 180 grader. Jag insåg att jag prioriterade helt fel och har idag helt slopat projektet bygga-hemsida-innan-allt-annat-runt-omkring-är-klart-för-mig-AB och fokuserar nu på att ta det från första början. Inte stressa, ta ett moment åt gången och se till att jag gör allt i rätt ordning. Om jag ska vara ärlig så känns det mesta med detta projekt ganska överväldigande för mig. I alla fall att börja. Kanske har att göra med att hjärnan inte alltid är med nu när man är mammaledig men det känns som jag inte vet vilken väg jag ska gå och vad som är viktigast att fokusera på just nu.

Tänker att jag tar till mig det som jag skrev i lucka 16 i julkalendern 2020, att lita på magkänslan och göra det som känns rätt för mig. Magkänslan säger just nu att det viktigaste är att få ner allt konkret på papper. Så det är det jag gör just nu. Punktar upp alla funktioner jag vill ha med och då menar jag A L L T. Vad händer om man klickar på den knappen, vad ska man kunna göra på ”min sida”, hur jag vill att hemsidan/appen ska fungera, tankar kring layout med mera. Allt ska ner. Sen tar jag det därifrån. Så det är där jag är, i startfasen efter att ha tvärnitat och tänkt om, vilket är helt okej när man tar sig ann ett så mäktigt projekt som att bygga upp något eget. Det är häftigt, och jag hoppas att jag lyckas ta mig framåt nu. Ett steg i taget!

Hur går det med era drömmar? Kämpar ni på, har ni kommit i mål eller känner ni er lika vilsna som mig? Hör av er så kan vi stötta varandra!