Smärta i ryggen

Det här året har kanske inte börjat på bästa sätt då min rygg har pajat. Smärtan är olidlig i ländryggen på min högra sida och det är som att musklerna krampar. Till och med magmusklerna krampar som att jag har träningsvärk. Visserligen har jag mens just nu så den smårta och värk jag känner i magen kan bero på det. Men att stå upprätt, sitta eller ens ligga ner gör svinont och denna smärta är något jag aldrig känt förut. Eller jo, såklart värkarna och själva krystningsarbetet vid en förlossning, men om man bortser från situationen när man föder barn så är denna smärta helt ny för mig i det vardagliga livet. Jag har blivit bortskämd med ett relativt smärtfritt och problemfritt liv för kroppen så det här är inge kul. Kan inte ens leka eller hålla Michelle vilket får mitt hjärta att gå sönder. Det är tur att Alex har långledigt nu för det hade varit omöjligt att vara hemma själv i dagsläget. Får hoppas att det släpper snart. Trycker sönder musklerna med en massagepistol, vetekudde och med massage från Alex så det måste försvinna snart. Annars får det bli ett besök hos naprapaten.