Slå in julklappar

Jag har nästan börjat böla så här på kvällskvisten när vi hade lite tomteverkstad här i köket. Vi har slagit in Michelles allra första julklappar hon ska få under sin allra första julafton imorgon. Känslorna just nu är så lyckliga och magiska. Hennes första jul. Wow så stort! Vår lilla, lilla gran ser så liten ut när man ser högen av juliga julklappar under den. Julklappar som Michelle ska få (mormor, morfar, farmor och farbror har varit här och lämnat sina julklappar här till henne).

Hon har redan varit vid granen under dagen för att klämma känna och rycka i varje presentsnöre hon hittar på de paket som redan låg där. Så kul att hon är så nyfiken. Visserligen är det mest presentpappret som lockar men hon kommer nog bli glad när hon ser vad varje litet som stort paket innehåller. På ett sätt är det lite kul att hon inte har någon aning om vad detta spektakel är för något. Hon bara go with the flow, gillar alla lampor som lyser och så länge hon har något att leka med så är hon lycklig ❤️