Julklänning fixad

Har ni bestämt vad ni i familjen ska ha på er på julafton? Jag funderar fortfarande på vad jag ska ha på mig. Min garderob är inte så festlig just nu då det mest är vardagsplagg som hänger där men jag har nog ett rött plagg som kan vara en potentiell kandidat till årets juloutfit 2020. Kommer nog matcha den med en kjol och något fint halsband. Visserligen så kommer det bara vara vi under julafton men det kan vara kul att klä upp sig ändå. För när gjorde man det sist? Förra året? haha så tragiskt!

Däremot så är Michelles allra första juloutfit spikad, titta så söt julklänning vi har hittat! En så söt tomteklänning med vita detaljer som känns mysigt julig! Har inte bestämt mig än om hon ska ha den helröda rosetten eller den rötrutiga rosetten. Eller varför inte tomteluvan, eller varför inte skifta mellan alla tre under dagen! Dock kom jag på att vi kanske borde ha en reservklänning OM denna skulle bli nedkladdad av mat under dagen. Haklappar i all ära, men vill Michelle vara en riktig kladdfia under matstunderna så lyckas hon alltid på ett eller annat sätt att kladda ner både ärmar och kragar. Hm, borde nog hitta en juloutfit nummer 2 trots allt.