Första julklappen på plats

Första julklappen är nu på plats under granen <3 Nu börjar nog julkänslorna slå till på riktigt, är ju så mysigt och stämningsfullt av att se julklapparna under granen och veta att det snart är dags för dopparedagen. Extra speciellt är det såklart att den första julklappen är till Michelle från hennes gudmor, Linnea. Hjärtat smälter! Undrar vad det är för något. Michelle är uppenbarligen lika nyfiken då hon är där för att rycka i snöret och har redan rivit bort två av etiketterna haha. Tror att pappret lockar mycket, känns så taskigt att säga nej när hon är där och är nyfiken. Hon gör ju inget fel så, bara att hon vill öppna julklappen 7 dagar för tidigt hehe.

Någon mer än jag som tycker att julgranar ser så nakna ut utan några julklappar under? De kan vara hur fint klädda som helst men är det tomt därunder så saknas något. Alla Michelles julklappar från oss är inköpta men vi måste bara slå in dom i fint julklappspapper innan de får göra sällskap med Linneas julklapp. Däremot så väntar jag fortfarande på mina två julklappar till Alex, de har fortfarande inte kommit trots att jag beställde dom för snart tre veckor sedan. Gjorde ett sista minuten inköp bara för någon dag sedan till honom, en julklapp från Michelle och nu är man ju lite orolig att det inte kommer hinna fram i tid. Är bara 7 dagar kvar och jag kan tänka mig att posten jobbar övertid just nu för att hinna få ut alla paket.