Nedräkning till jul

Jag har uppenbarligen tomtar på loftet just nu då jag gång på gång glömmer att berätta för er om den fina adventskalender som min dotter har ”ärvt” från mig och mina bröder. En tradition som vi är uppväxta med och som gjorde varje dag fram till julafton mindre olidlig. Det är mamma som har sytt den fina tomten och varje dag fram till julafton fick vi ett litet paket med en leksak som fick oss att glömma för en stund att det faktiskt var några dagar kvar till jul. När vi sedan blev liiite äldre så fick vi istället godis i paketen vilket är helt förståeligt. Det hade antagligen hade blivit en anings dyrt och svårt att ge fyra barn 24 paket när ens krav på leksakerna blir större. Haha. Det var en fin känsla, älskar tanken på att räkna ner och jag förstår varför adventskalendrar har vuxit i popularitet de senaste åren. Det är ju kul med en liten present varje dag!

Det värmer i hjärtat att min dotter nu får uppleva samma känsla och samma tradition som jag gjorde. Det var mormor och morfar som fixade varje adventsklapp i år men nästa år så tar vi över. Än så länge så har Michelle fått många användbara saker i form av strumpor, mössa, rosetter och vantar. Känns som att det är det smartaste att ge henne då hon inte har någon aning om vad som sker och då hon tycker allt man ger henne är kul haha Speciellt julpappret, det älskar hon ❤