Julkalender 2020: Lucka 14

Du duger och är grym precis som du är! Egentligen behöver jag inte säga så mycket mer i lucka 14 då detta ska räcka. Men för dig som tvekar, är osäker på dig själv eller känner ett behov att förändra dig själv för att passa in vill jag bara säga detta. Du är du och du är helt fantastisk som du är. Alla människor är unika och det är helt underbart. Tänk på allt du har att erbjuda (du har mer än du tror!), din fina personlighet och dina drömmar. Tänk på alla du har i din närhet, alla tycker om dig för att du är den du är och för att du vågar vara den du är. Du ska aldrig känna ett behov att förändra den du är för att passa in eller bli omtyckt, då är det inte rätt plats för dig. Omfamna det som gör dig till den fantastiska person du är, fortsätt utvecklas och lär dig. För du duger mer än väl precis som du är <3