Julkalender 2020: Lucka 11

Redan lucka 11 och då det nya året snart är här med förhoppningsvis en mer normal vardag så vill jag påminna er om att leva ert liv precis så som ni vill. Det är ert liv, ingen annans och därför ska du inte heller känna dig tvungen att leva på ett sätt för att göra någon annan glad. Du ska fylla ditt liv med sådant som gör dig lycklig, glad, nyfiken och som ger dig den där spänningen i magen. Tacka ja till saker du vill göra, tacka nej till sådant som inte ger dig något av värde, fatta beslut utifrån din magkänsla och få inte dåligt samvete om du väljer en väg som kanske gör någon i din närhet lite besviken. Få aldrig dåligt samvete för att du vill leva ditt liv på det sätt som gör dig lycklig!

Detta år har nog gett oss alla en tankeställare över vad som är viktigt för en. Ta med alla dessa tankar och nya reflektioner när du bestämmer över ditt egna liv och fyller det med allt som är viktigt för dig. För det är ditt liv att leva!