Handlat julklappar än?

Hallå där i stugorna, hur mår ni? 🙂 Saknar ni solen lika mycket som jag? När såg man den sist, i slutet på november? Tänk att man blir lika förvånad över det gråa vädret varje år, att man aldrig lär sig. Tycker dagarna går så fort nu, redan 10 december och endast två veckor kvar till jul. Det är något med just december som går så ofantligt fort. Det är som att tiden bara tutar och kör i 300 vilket är trist då det är så mycket man vill göra och njuta av såhär i juletider. Kanske inte just detta år då man bara är hemma, men ni fattar 🙂 Har ni shoppat alla era julklappar än? Tips är att få allt sådant klart typ idag då jag antar att de flesta av er kommer handla julklappar online. Vi handlade alla våra julklappar vid Black Friday så vi är i princip klara – så skönt! Ska bara handla en liten julklapp att lägga i julstrumpan till både Alex och Michelle sen är jag klar 😀