Julkalender 2020: Lucka 5

I lucka 5 vill jag att vi ska se fram emot något. Stort som litet. Ens egna glädjeämnen är något att hålla hårt vid och bara för att din kompis ser fram emot något annat gör det inte dina förväntningar mindre viktiga. För jag vet hur lätt det är att ibland skämmas och hålla sina förväntningar hemliga för de kanske kan ses som konstiga i andras ögon. Men vem bryr sig. Vi är alla olika, blir glada av olika saker och ser fram emot olika saker då våra liv ser olika ut.

Så, vad ser du fram emot idag? Det behöver inte alltid vara något storslaget. Det kan ibland vara något så enkelt som att dricka ditt favoritte, se ett nytt avsnitt av en serie du börjat följa eller att du äntligen ska få träffa din vän du inte sett på länge. Hey, det kan till och med handla om att få ta en efterlängtad powernap efter en lång och intensiv dag.

Jag ser fram emot att ha mitt allra första julbak tillsammans med min dotter (som visserligen bara kommer sitta och titta på haha) samtidigt som vi har ett digitalt julbak tillsammans med mormor och morfar. Mysigt!