Digitalt julbak

I konstiga tider får man hitta alternativa lösningar till mysiga stunder vilket vi gjorde idag med vårt digitala julbak. Haha, digitalt julbak, det trodde man aldrig att man skulle säga eller ens uppleva. Det var jag och Michelle som fick sällskap av mormor och morfar i vårt julbak. Om ni inte har testat ett digitalt julbak så kan jag erkänna att det faktiskt var lite mysigt att julstöka i köket, småprata med varandra och få den där juliga känslan och gemenskapen utan att ens vara i samma rum. Tack och lov för dagens teknik!

Jag skulle baka knäck, rocky road och vaniljmuffins och på andra sidan skärmen bakades det mjuk pepparkaka och saffransbullar. Hade kanske varit kul om vi bakade samma sak som exempelvis pepparkakor, men i år så räcker det enbart med två klassiska julgodis för oss och en bonus i form av vaniljmuffins. Hade i lite vaniljkräm och toppade det hela med äpplen vända i kanel och socker. Jag överfyllde formarna lite så de är kanske inte de vackraste muffins man sett men goda var dom. Och det är det viktiga haha. Men knäck och rocky road är alltid ett måste – vilket julgodis bara måste ni ha kring jul?😍