Julkalender 2020: Lucka 3

I den tredje luckan vill jag att ni ska säga till er själva att idag blir en bra dag. Mycket i livet handlar om inställning och hur man väljer att se saker och ting. Vaknar du upp på morgonen och tankarna direkt säger ”usch vad den här dagen kommer suga”, då är det stor chans att dagen kommer göra just det. För du har ställt in hjärnan på det. Däremot om du bestämmer dig för att idag ska bli en bra dag och tänker bra tankar om dagen är det stor chans att dagen kommer bli bra. Man pratar ofta om att man attraherar det man tänker på. Tänker du positivt attraherar du positiva saker i livet, men tänker du negativt så attraherar du negativa saker i livet. Sitt mående och sin inställning blir som en magnet för att dra till sig allt som motsvarar din sinnesställning.

Att säga att idag kommer bli en bra dag är såklart ingen garanti för att dagen kommer bli bra. För saker och ting kan bli tokigt och inte fungera som man vill. Men, det är en bra övning för er att rikta tankarna rätt direkt på morgonen och förstå att det är ni själva som har makten att göra er mottagliga för det hjärnan just nu vill ha. Säg till er själva att det blir en bra dag och försök tänka positivt så ska ni se att dagen brukar rulla på rätt så bra då. Du bestämmer, glöm inte det!