Julkalender 2020: Lucka 2

I lucka 2 i årets julkalender vill jag lyfta hur viktigt det är att se sig själv i spegeln och ge sig själv beröm och komplimanger. Titta dig själv i ögonen, säg att du är bäst, smartast eller att du duger precis som du gör. Bryt inte ögonkontakten och le mot dig själv efter att du mottagit komplimangen. Jag kan inte nog poängtera hur viktigt det är att ge komplimanger till sig själv för i slutändan är det ändå din egna självbild och syn på dig själv som faktiskt spelar roll för ditt mående. Säger du aldrig till dig själv att du är bra som du är kommer du inte heller tro på det när någon annan säger det. Du är din främsta och viktigaste cheerleader och behöver heja på dig själv. Ofta, regelbundet och med en seriös ton i rösten.

Säg du är bäst, du duger som du är eller något annat till dig själv i spegeln idag minst 2 gånger. Le efteråt och lägg märke till vilken skillnad det blir för både måendet och humöret.