Julkalender 2020: Lucka 1

Då är julkalendern för 2020 äntligen igång och i den första luckan för i år vill jag ge er en välbehövlig påminnelse. Igår var igår, det tillhör det förflutna och något du inte längre har makt över. Däremot så är idag just nu, där du har möjlighet att förändra, ta vara på något, göra det du länge velat och leva i nuet. Sen så är morgondagen okänd mark som du, med dina val, tankar och beslut idag, ger rätt förutsättningar för att ge dig det du behöver och vill.

Vi lever i en märklig tid just nu som verkligen sätter detta perspektiv på prov. Vår vardag har vänts upp- och ner, saker är inte som förut och idag och morgondagen är lite av ett frågetecken för oss alla. Det är tuffa tider men månaderna som har varit tillhör det förflutna. Det kan du inte göra något åt, älta inte det för det resulterar enbart i att du går mista om din idag. Det som varit kan du inte förändra men din idag är din att göra det bästa av. Och hur det blir imorgon vet du inte heller. Tänk inte på det utan tänk enbart på idag, så tar vi morgondagen när den kommer.