Årets tema för julkalendern

välmående-julkalender-2020-må-bättre

Men WOW hörrni, vad rörd jag blir när jag ser att det är fler än någonsin som klickar sig in här! Wow, tack! Det är så kul att se med tanke på att vår vardag – precis som alla andras – är väldigt lugn och relativt händelselös. Men att se er alla gör mig oerhört peppad till att uppdatera bättre för er, bjuda in er till vår vardag. För att tacka er alla så har jag valt att skapa en julkalender för er med fokus på välmående, att känna tacksamhet och försöka se det positiva i en tid där allt bara känns upp- och ner. Det behövs verkligen och ibland kanske man bara behöver en liten putt i rätt riktning, läsa rätt citat eller läsa rätt motivation för att måendet den dagen ska kännas lite bättre. Kan jag bidra till ett ökat välmående – om ens en liten gnutta bättre – så är jag mer än nöjd!

Så, årets tema för min julkalender 2020 är: Må bra, känn tacksamhet och försök se det positiva i även de minsta sakerna.

Det blir 24 luckor med totalt 24 affirmationer med antingen en lång eller kortare tillhörande text. Vissa dagar behöver du bara läsa och ta till dig, medan andra luckor bjuder in till reflektion. Kanske någon enkel övning till och med. Tanken med varje lucka är att det ska gå snabbt att ta till sig det oavsett om ni är i farten, har ett barn som kräver er uppmärksamhet eller bara har mycket på er to-do. Investera i er själva med denna välmående julkalender 2020 så ser vi till att vi i alla fall kan avsluta året och välkomna det nya med positivitet och mer välmående inombords <3