Att välja barnförsäkring

I samarbete med Barnförsäkring.se

Ni som precis blivit föräldrar, har ni valt barnförsäkring än? Inget är så viktigt som att säkerställa att sitt barn har den bästa försäkringen om något skulle hända men det är svårt att veta vilken som är den bästa för sin familj. Trust me, vi gick igenom samma process för några månader sedan när vi skulle välja vilken barnförsäkring som skulle vara bäst för oss. För det är svårt, det finns många att välja mellan med olika villkor, skydd och prisklasser. Man vill självklart ge det bästa till sitt barn, men vilken är egentligen den bästa barnförsäkringen?

I samarbete med Barnförsäkring.se vill jag prata om deras smarta tjänst där de pratar om varför det är viktigt att ha en barnförsäkring för sitt/sina barn samt vad du kan få hjälp med om olyckan eventuellt skulle uppstå. En barnförsäkring ger dig som förälder en ekonomisk trygghet om barnet bland annat råkar ut för en olycka, behöver långvarig vård eller är sjuk under en längre tid. Man kan se det som en tröst i tuffa tider, att du inte behöver oroa dig eller lägga så mycket fokus på hur ni ska få ihop det finansiellt. På så sätt kan ni lägga all fokus där det är viktigast – på ditt barn när han eller hon behöver det som mest. När vi valde barnförsäkring hade vi enbart ett kriterium: Vilken barnförsäkring har det mest omfattande skyddet till för oss det bästa priset? Tror nog alla föräldrar tänker på detta sätt och vi är glada över att ha hittat den bästa försäkringen för Michelle. Vi vill trots allt ge henne det bästa skyddet som vi förhoppningsvis aldrig kommer behöva använda.

I samarbete med Barnförsäkring.se