Kalender för 2021?

Är man optimistisk om man vill köpa en kalender för 2021? Är så omåttligt pepp på 2021 att jag längtar till det nya året som kommer innebära mer aktivitet och förhoppningsvis en mer normal vardag. Jag kommer återgå till jobbet, Michelle börjar förskolan, många lekträffar, äventyr med familjen, förhoppningsvis är år 2021 det år som jag hittar en medgrundare OCH lanserar min idé (det är ju inte lätt det här haha min optimistiska inställning har insett det nu haha) och försöka göra tid för mig själv. Mycket att hålla koll på, så jag är faktiskt väldigt sugen på att köpa en kalender. En analog sådan. Har under de senaste åren använt mig av min digitala kalender i outlook (haha gör det enkelt för mig) men det är trots allt en speciell känsla att skriva ner allt man ska göra för hand än att snabbt skriva i det på telefonen. Det känns mer… vuxet.

kalender-och-bullet-journal-2021-tips

Jag blev faktiskt inspirerad att köpa en kalender när jag såg att Therese Lindgren ska släppa en så kallad bullet journal (som är en kalender, anteckningsbok, to-do lista, feel good inspiration med mera). Det inspirerade mig till att antingen köpa hennes bullet journal (då ramverket redan är ifyllt) eller en klassisk kalender som är mer än bara veckodagar. Jag tänker mig en feel-good kalender där man kan följa mer av ens liv än bara veckans aktiviteter samt få lite motivation. Har hittat några som jag har fastnat för men vet inte vilken jag ska ta? Jag har länge suktat efter Career Girl Dailys Getting stuff done journal då den ser så clean och professionell ut (en riktig girlboss journal) men Therese Lindgrens bullet journal verkar även den fokusera mycket på att getting stuff done samt att må bättre. Hmm, är ju ett litet tag kvar på 2020 så får klura på detta.

Kommer ni införskaffa en kalender inför 2021?