Vad jag önskar mig

Då är det snart dags att säga hej då till mitt 28-åriga jag och välkomna sista året jag kan tillhöra kategorin ”tjugoårsåldern”. Eller kalla mig en twenty-something woman haha. Som vanligt så frågar alla vad man önskar sig och i år har det varit väldigt svårt att komma på något jag behöver eller vill ha. Jag hade velat önska mig biljetter till diverse föreställningar. Teater, musikal, konsert. Något kul att gå på, men då vi inte vet hur länge denna pandemi kommer pågå (förhoppningsvis inte allt för länge till!) så har jag istället kommit på några andra, mer materiella saker som jag hade blivit glad över att få.

Böcker, böcker, böcker. Sen jag blev mamma har jag hittat tillbaka till böcker igen. Förut så läste jag en del, tog en paus för att sedan fortsätta försvinna in i böckernas värld via ljudböcker. Tog sedan en paus från det och känner nu att jag vill hitta tillbaka till dom riktiga böckerna igen. Har därför kollat runt lite och hittat dessa böcker jag önskar mig.

Fina myskläder att strosa runt i här hemma! Då man för det mesta är hemma nu för tiden så har jag verkligen förstått grejen med att ha bekväma myskläder som varken korvar sig eller glider ner när man rör på sig. Har insett att jag enbart äger omaka myskläder som helt har tappat passformen på både längden och bredden. Så nu är det dags för något nytt, fint och mysigt! Är ute efter något med hög midja, pösig ben och i färgen beige eller ljusgrått.

Ett namnsmycke med initialen M. Ett ganska självklart önskemål kan jag tycka. Det ska vara ett enkelt namnsmycke som är stilrent, antingen ett namnhalsband med berlock och kedja eller så går det bra med enbart en bokstavsberlock. Då kan jag hänga den på samma kedja där jag har en hjärtformad berlock.

Vi kommer spendera mycket tid utomhus nu under senhösten och vintern. Regn, kanske snö och kyla kommer bli vardagsmat för mina fötter så jag behöver bra vinter- och regnskor. Har kikat runt lite och hört bra om Tretorn som både är snygga, vattentåliga och varma. Snygga är dom också.

Min exfoliering med BHA-syra tog slut för bara någon dag sedan så behöver en ny. Hade tidigare Paula’s Choice Skin Perfecting men tycker inte den gav några wow resultat på min hy så tänkte testa något nytt. Är lite sugen på The Ordinary Direct Acids Peeling som även kallas för blodmask då formulan är röd när den appliceras på ansiktet. Lite kul ändå och resultatet ska tydligen bli super!