Vinröda byxor

mamma-höstoutfit-vinröda-leggings-na-kd

Jag tycker det är lite roligt att det krävdes att bli mamma för att jag skulle våga vidga mina vyer när det kommer till kläder. För plötsligt händer det, jag äger nu ett par byxor som INTE är svarta eller i en grå nyans. Wowsa, de är vinröda! Vad tycker ni? Jag måste ändå säga att jag tycker jag passar väldigt bra i vinrött. Så kul! Känns som en helt ny värld har öppnats för mig när det kommer till kläder och det ska bli kul att se vad nästa oväntade klädesplagg är som jag kommer införskaffa. Jag är dock fortfarande lika kräsen och har en tydlig bild över hur vissa plagg ska se ut och sitta, men det är bra att veta vad man vill ha. Jag ska trots allt bära kläderna, då måste de sitta precis som jag vill!

höstoutfit-från-na-kd

Men jag tror grunden till detta ligger i att jag känner mig mer trygg i min kropp nu än vad jag gjorde innan förlossningen och graviditeten. Nu är jag stolt och tacksam över den. Att jag känner hur stark den är. Att jag är så tacksam att den bar, skyddade, utvecklade och förlöste Michelle utan några komplikationer. Jag tror det hela har att göra med att jag har fått en mer avslappnad syn på mitt utseende och kroppen, att det är kul att våga och att jag vill visa Michelle att det är kul. Det är tillfredställande känsla!

vinröda-byxor-från-na-kd