Sneak peek på garderoben

Nu kanske ni undrar vad som hände med garderoben egentligen haha. Nu var det ett tag sen vi påbörjade renoveringen men än är garderoben inte färdig. Är så typiskt egentligen, det är inte mycket kvar men det är sådana saker som man aldrig har verktygen till hemma eller att man saknar mer färg osv. Sen att det tydligen ska vara svårt att fixa allt sådant är ju en anna femma haha Det är som min mamma säger; ”nu kan ni inte gnälla på oss att renoveringen tar tid”. För tar tid gör det, speciellt när man enbart kan jobba med den på helgerna och speciellt när jag inte heller kan vara till hjälp då jag tar hand om Michelle under tiden. Men, trots det ofärdiga utseendet så tänker jag visa upp en lite preview eller sneak peek för er. Det är trots allt endast småfix kvar som att måla hyllorna, få in en matta, lampa och måla ett nytt lager färg på byråerna. Så nästan klar är den ändå, till 90% skulle jag nog påstå 🙂