Träna med bebis

Det är riktigt kul att även Friskis&Svettis nu har mammaträning där man kan ta med sin bebis under träningspasset. Första passet var idag och jag var så glad då jag lyckades få med mig både Emelie och Linnea på passet med deras Meja och Sam. Vi var totalt 5 mammor utspridda i rummet och om jag trodde att Michelle ville samarbeta då hon är så duktig när vi tränar själva på morgonen, så trodde jag fel. Haha hon var lika klängig och mammig som när vi körde Strong mama på SATS – hon ville alltså inte sitta på filten och leka med sina leksaker. Haha tror jag hann med 1/4 av passet, resten av tiden hade jag Michelle i famnen eller försökte göra en övning medan hon började brista ut i gråt och jag fick trösta henne istället. Det är inte lätt alla gånger men kul att komma iväg och träna tillsammans med våra kompisar. Då kunde vi har roligt tillsammans. Älskar ändå att dessa mammaträningar är så kravlösa. Man tränar efter dagsform och det är helt okej om ens bebis inte vill samarbeta.