Lek ute och lek inne

Hej! Vi hade en så rolig dag igår tillsammans med Meja och hennes mamma Emelie. Måndagar har blivit vår fasta dag att ses på och det är kul att man alltid har en dag på veckan som är uppbokad för något. Och att vi såklart ser till att ses en gång i veckan vilket är kul för både Michelle och Meja så de verkligen får växa upp tillsammans och leka, men även kul för mig och Emelie så vi får lära känna varandra bättre. Vi gick återigen till öppna förskolan som håller till vid Alby naturreservat på måndagar (och torsdagar) för sångstund och lite lek i sandlådan. Vädret var bra men samtidigt kände man att regnet låg i luften. Michelle tyckte sångstunden var rolig och även att äta på spaden ett flertal gånger när de lekte i sandlådan. Alltid med den sandiga skopan haha. Lite skit rensar magen som vi brukar säga haha.

När det var dags för sovstund började vi röra oss hem till Emelie för att fortsätta lekträffen inomhus. Man kan säga såhär att Michelle inte var perfekt klädd för lek i en lätt fuktig sandlåda. Men vi har köpt en ny vinteroverall till henne som är perfekt för lek i vattenpölar, sandlådor och i snön. Väl hemma hos Emelie så åt vi lunch allihopa, lekte massor och hade en väldigt härlig måndag. Alltid lika kul att ses och se våra barn leka med varandra.