Älskade sagoböcker

Alltså wow vilka fantastiska sagoböcker! Hade inte alls väntat mig så här fina böcker när jag klickade hem dom från adlibris för någon vecka sedan. Trodde de skulle vara mindre, lite plastiga och inte kännas så ”lyxiga” som de gör. Det här är verkligen sagoböcker som väcker nyfikenheten bara av att titta på omslaget. Wow! Dessa böcker är fyllda med åtta fantastiska sagor och vackra illustrationer. Michelle blev helt exalterad när jag packade upp dom och hon sträckte sig ivrigt efter böckerna. Så himla fina! Hon blir alltid så glad när vi läser en saga att det redan har uppstått en reva eller två. Oj oj.😅

När hon blir några månader äldre så vill jag ställa in en fin bokhylla/boklåda i hennes rum så att hon själv kan plocka den bok hon vill att vi ska läsa för stunden. Kommer ni ihåg hur det var på biblioteket vid avdelningen för barnböckerna? Då låg alla böckerna mot varandra i en boklåda så att man enkelt kunde bläddra bland böckerna och på så sätt få en tydlig överblick över vad som fanns.

Så, precis så vill jag ha det. Som att hennes böcker är på display och bara skriker ”läs mig, läs mig”. Jag vill att hon ska kunna välja själv och enkelt välja den bok hon vill ha. Så sätter vi oss tillsammans i hennes mysiga myspöl, gosar in oss i kuddar och gosedjur och försvinner in i någon av sagorna. Tror inte man kan få en mysigare lässtund än det!