Öppna förskolan

Idag har vi haft en så rolig dag fylld med lek, sång och en första erfarenhet av sandlådan. Vi besökte öppna förskolan i Alby igen för lek och sångstund tillsammans med kompisen Meja och där fick de båda en första kontakt med sandlådan och passande leksaker. Michelle fattade tycke för hink och spaden och tyckte det var kul att banka de båda mot varandra. Hon såg även ut som en gullig teddybjörn då hon invigde sin rosa teddyoverall idag då det var lite kallt ute. Det kändes som en riktig höstdag, så mysigt! Efter sång och lek bestämde vi oss för att gå hem till Emelie och Meja för att fortsätta lekträffen inomhus. Alltid lika roligt och givande för oss alla.

Det är så kul att se deras beteende när de leker då de alltid ska sträcka sig och vilja ha den leksak som den andra leker med just den sekunden. Michelle är lite av en expert på att inte kunna bestämma sig för vilken leksak hon ska ha. Men det kanske inte är så konstigt när man har ganska många leksaker att välja mellan haha. Vi var borta i mer än 5 timmar idag så ni kan nog förstå att vi var helt slutkörda på energi när vi rörde oss hemåt. Vi var så trötta att Michelle sov i nästan 2 timmar för att ladda batterierna. Vilket sällan händer då hon max sover ca 1-1,5 timme under sovstunderna. Jag själv satt helt utslagen i soffan haha. Är så givande när ens dagar blir så fulla av lek och skratt, att man med glädje bara slänger sig i soffan för att andas. Är så glad att det har blivit så många av dessa dagar trots rådande tider. Föräldraledigheten blev inte så tokig trots allt.