Hej då SATS – Hej Friskis

Då har jag lämnat min långa vänskap med SATS bakom mig och återupptagit bekantskapen med en gammal vän, nämligen Friskis&Svettis. Kul att vara tillbaka! Friskis passar mig så mycket bättre nu när jag vill komma igång med träningen samtidigt som jag är mammaledig. Det jag gillar med Friskis är att jag kan ta med Michelle till gymmet dagtid så jag kan träna när det är mindre folk på gymmet (det kan man inte på SATS, jag måste lämna henne på MiniSATS), det är närmre hem (sparar ca 30 min bara där) och dessutom billigare. Win för mig på alla punkter!

Mamma och 6 månaders bebis som trånade i gymmet på Friskis&Svettis Tyresö

I förra veckan tränade jag tre pass på eftermiddagen när Alex kommit hem från jobbet men denna vecka så har jag testat att träna dagtid med Michelle sittandes i sitt babyskydd hela fyra gånger. Hon har varit så duktig som suttit tyst, observerat och lekt lugnt med sina leksaker jag tagit med till henne. Hon klarade av i snitt 30-40 minuter innan det började bli lite tråkigt för henne men det är tillräckligt för att jag ska få till ett bra pass. Om jag jämför att träna dagtid med henne med att träna själv på eftermiddagen så tränar jag mer effektivt med henne då jag kör snabbare för att hinna med alla övningar innan hon börjar gnälla haha Så mindre vila, bättre koll på övningar jag vill göra och mer fokus. Planen är att få till 3-4 styrkepass i veckan så jag kör igenom hela kroppen! Så härligt att vara igång igen. Man märker hur mycket styrka som försvinner ur kroppen när man inte tränat ordentligt på 9 månader (!?) men känner mig trots det någorlunda stark. Det är allt bärande av Michelle som håller grundstyrkan vid liv haha. Men nu ska jag bli en stark mamma! Känner typ hur jag flåsar och blir trött av att dansa till vissa sånger jag sjunger för henne haha Hur ska det gå sen när hon börjar krypa och gå?

6 månaders bebis sitter i sitt babyskydd på gymmet på Friskis&Svettis Tyresö