Heldag med morföräldrarna

Vilken dag det har varit för oss här hemma. Mormor och morfar kom förbi för en heldag tillsammans med oss och det är vid dagar som dessa som man uppskattar möjligheten till hemmajobb. Morfar kunde jobba på samtidigt som han kunde gosa och umgås med Michelle under sina pauser. Kan man tänka sig bättre avbrott i jobbet? Tror inte det haha. Vi har lekt, busat och bara haft det bra.

Det gjorde mig varm i hjärtat när man märkte att Michelle är mer trygg med sina morföräldrar nu. Hon har tidigare tyckt de varit lite läskiga och inte känt sig så bekväm i deras sällskap men idag var det gladare humör och miner när de höll i henne. Så härligt! Antar att det ibland bara tar lite tid, speciellt i dessa tider när man kanske inte ses så ofta som man velat så att tryggheten byggs upp redan från start. En dag i taget tar vi men idag var en härlig dag som bjöd på många bebisskratt och motorcykelljud. Älskar att Michelle utforskar sin röst och sina ljud för varje dag som går, man vet aldrig vad man får höra och det senaste hon älskar att göra är att låta som en motorcykel. Så sött alltså!