Sångträff

Hej! Idag har vi för första gången besökt öppna förskolan här i Tyresö. Så mysigt och kul det var att få komma iväg på en gemensam förälder-bebis aktivitet där vi båda fick något utav det. Michelle fick umgås med andra bebisar och mamma fick möjlighet att prata med andra föräldrar. På måndagar och torsdagar håller öppna förskolan till vid Alby naturreservat för lite lek och även sångstund tillsammans. Linnea tipsade mig om detta då hon gått till öppna förskolan tidigare, så idag tog vi en gemensam promenad dit i det fantasiska höstväder som Stockholm levererade idag. Wow, kan inte alla höstdagar vara som idag?

Under sångstunden stod vi alla föräldrar i en ring – vi var kanske 8-10 föräldrar, både mammor och pappor med barn i olika åldrar (högst 1,5 år skulle jag tro) – med barnen i famnen och sjöng sånger som Huvud, axlar, knä och tå, Prästens lilla kråka och En liten båt blir ofta våt. Till sångerna gjorde vi rörelser och jag kunde urskilja ett leende eller två i Michelles ansikte. Tror hon tyckte det var lite kul, framför allt när man lyfte henne så att hon fick känslan av att flyga. Sötnöten då <3 Därefter fick Michelle och Sam (Linneas son) leka lite, vi åt varmkorv till mellanmål och snackade av oss under promenaden hem igen. Så mysig dag!