Vår morgon

God morgon! Vi har varit vakna sen klockan 7 imorse och har redan hunnit med spinning i 30 minuter, lite lek, äta frukost, duscha av oss frukosten (gröt och en stor nyfikenhet på mat och att vilja äta själv resulterar i mat överallt haha) och nu är det dags för Michelles första sovstund för dagen. Vi börjar se trötthetstecken med 2-3 timmars intervaller och jag är noga med att se till att hon får sina sovstunder under dagen även om hon kämpar emot ibland. Vi började med mer strikta nattningsrutiner i förra veckan och jag kan redan säga att vi märker skillnad. Det går fortare att lägga henne då hon aldrig hinner bli övertrött så att hon skriker, gråter och inte kommer till ro. Det ger oss mer tid för oss själva på kvällarna och känslan av att kunna sitta vid datorn, plocka i ordning eller ha en liten spa-kväll i lugn och ro är härligt.

Däremot är vi inte riktigt klara med garderoben än då det tog lite längre tid att att stänga igen dörren och öppna den nya ingången. Så kläderna är inte redo att flytta in riktigt än. Men dörren är nu helt borta utan några spår av att ens ha funnits där och den nya dörröppningen från sovrummet känns så självklar. Som att det alltid varit så. Vi har grundmålat med vit målarfärg men ska måla det grått i veckan och fixa det sista snickerijobbet. Sen till helgen ska vi montera de två byråerna vi beställde från MIO och fixa det sista så vi blir nöjda. Vi är fortfarande lite osäkra på hur vi ska organisera allt för att maximera och samtidigt bevara mycket golvyta utan att det känns trångt. Som vilken vägg vi ska ha byråerna åt och hur många av hyllplanen vi ska beställa. Men det tar vi då när vi har allt på plats 🙂