Nu river vi garderoben

Nu ska vår garderob få en massa kärlek och renoveras till en mer inspirerande och snygg garderob. En mini walk-in closet. Har längtat så mycket att göra om den och i helgen händer det. För som det är nu så finns garderoben bara där. Är opraktisk med för höga hyllplan, oinspirerande och tråkigt. Samt att ingången är på helt fel sida. Nu kommer man in till garderoben via en dörr från hallen vilket jag allt tyckt har  varit så konstigt då den är vägg i vägg till sovrummet. Detta utrymme kanske inte hade som syfte att vara en garderob till en början men nu blir det ändring på det. Nu ska den bli en snygg och inspirerande walk-in closet.

Ett första steg i denna förändring är att gipsa igen den nuvarande dörren och en ny ingång mot sovrummet ska öppnas. Härligt! Sen ska den bara målas i samma gråa färg som sovrummet, in med 2 gråa byråer, sätta upp hyllorna i lämplig höjd, lägga in en matta, spegel och små finishing touches. Sen är det klart!