Heldag med gudmor

Vilken dag vi har haft idag! Energiförrådet har blivit fulltankat med skratt, glädje och massa snack med Linnea, Michelles gudmor som kom förbi för en heldag tillsammans. Vi hade först tänkt gå en promenad innan vi kom hem igen men då regnet öste ner så gick vi hem direkt. Lika bra så vi slapp bli blöta. Michelle var i alla fall regnsäker då vagnens regnskydd höll henne torr och så söt i vagnen. Blev så nyfiken över hur hon skulle reagera på spöregnet men det såg ut som hon inte ens märkte det haha. Vi köpte med oss lite fika från Ica och satt sedan i flera timmar och bara snackade om allt möjligt. Träning, om att allt fler länder tar efter den svenska strategin gällande hantering av coronapandemin i deras länder och att handla hållbart med klädesplagg som gör basgarderoben komplett.

Efter några timmar lagade jag middag till oss – gjorde en god thaigryta med smak av kokos, ingefära och med sting från sambal olek (kan dela recept om ni vill ha det) – och rundade av dagen/kvällen runt 19:30. Vilken dag alltså, wow vad vi kommer sova gott inatt!