Sträcka sig i vagnen

Vilken tisdag vi har haft. En dag fylld med lek, nyfikenhet, skratt och snack mellan två mammor. Välbehövligt och det är så fantastiskt att se hur Michelles nyfikenhet på världen gör att hon nästan vill klättra ur vagnen för att se vad som finns utanför. Vi hade en playdate inbokad med söta Meja och hennes mamma Emelie. Vi möttes först för en promenad i det härliga efter-regn vädret och fick den underbara synen av våra döttrar som sträckte sig i sina vagnar för att titta på varandra. Och som de tittade på varandra. Studerade varandra och tittade så nyfiket på vem den andra personen var. De har visserligen redan träffats två gånger tidigare men det är fortfarande nya för varandra. Kan tänka mig att det tar tid för en bebis innan man känner igen den andra personen, minns vem det är och vem det är i relation till sina föräldrar.

Efter promenaden så gick vi hem till dem för lite fika och massor med lek. Michelle gillade verkligen Mejas leksaker och tog för sig av både det ena och det andra. Skallror, gosedjur och en bok som prasslade. Sånt gillar hon. När det var dags att gå hem tog vi en promenad tillsammans så att de båda somnade sött i sina vagnar. Man blir trött av att leka och jag kan tänka mig att Michelle drömde fina drömmar under promenaden hem.