Äta med bebis i famnen

Hej fina läsare, fredag och helg – är allt bra med er? Med mig är det bra, något trött då nattningen igår var en utmaning. De senaste nätterna har Michelle varit besvärlig att natta vilket jag tror beror på att hon är i ett nytt språng, utvecklingssprång 5. Enligt appen är det en väldigt sur gubbe som summerar detta språng och det beror på att Michelle bland annat börjar förstå kopplingen mellan avstånd och relationer till olika föremål och personer. Världen blir större för henne, vilket såklart är läskigt och hon är orolig att bli övergiven. Detta förklarar hennes närhetsbehov och att hon blir ledsen om jag lämnar henne själv i några sekunder. Vissa dagar har hon varit fastklistrad på mig under långa stunder utan någon möjlighet att lägga ifrån henne haha. Dessa språng och förklaringar till hennes beteende hjälper mig så mycket. Det blir lättare att förstå varför hon reagerar som hon gör och man behöver inte vara orolig att något är fel.

Innan den besvärliga nattningen hade vi en mysig dag tillsammans med hennes gudmor, Linnea. Vi åt lunch på en restaurang här i Tyresö, tog en fiskgryta som jag fick äta med Michelle i famnen då hon inte ville ligga i vagnen. Haha vad gör man inte för att lugna sin bebis 🙂 Sen gick vi hem till oss, dukade upp delicatobollar och snackade bort många timmar om allt man kan tänka sig. Träning, dåliga arbetsplatser och att våga göra sådant man är rädd för. En fantastiskt torsdag!