Iskall Chai i värmen

Hej där i stugan! Hur mår ni denna fredag, glada att det snart är helg? 🙂 Även fast jag är mammaledig så är helgerna något jag fortfarande längtar till då det innebär 2 hela dagar tillsammans med hela familjen. Älskar verkligen familjestunderna vi har tillsammans, även om vi inte gör något speciellt så är det känslan av att hela familjen är samlar som är så fantastiskt. Just nu håller vi oss inomhus med fläkten satt på max och Michelle sover mot bröstet med sin tygbok över huvudet som att hon somnade under tiden som hon studerade bilderna. Så söt alltså <3

Tänkte summera gårdagen lite för er då jag tog en efterlängtad och mysig fika med min fina vän Ava. Vi har känt varandra sen grundskolan, hon är den person jag känt längst av alla mina vänner och jag är så glad att vi håller ihop än idag. Vi tog en mysig fika med en varsin iskall chai latte för att svalka oss i värmen. Jag svettades bokstavligt talat bort, hela ansiktet rann haha. Vi snackade bort några timmar om allt om gamla minnen som känns sååå långt bort, Michelles utveckling, om varför man känner sig som mest rastlös och levnadsglad när man inte har samma möjlighet till att göra saker pga corona och hur vi tror att andra halvan av 2020 kommer bli. Detta år är helt klart det bästa då Michelle kom till världen och jag tror nog ändå att de sista månaderna på året kommer bli bra. Man får göra det bra helt enkelt!