// Torsdag //

Hej! Just nu sover Michelle mot mitt bröst och jag har nyligen fått den briljanta insikten att jag faktiskt har möjlighet att sitta vid datorn utan dåligt samvete och utan att slösa den egentid som sällan dyker upp. Det enda sättet för Michelle att sova längre stunder är om hon somnar mot bröstet – somnar hon i famnen efter exempelvis amning så sover hon enbart korta powernaps… – så nu ska jag ta vara på dessa 45+ minuter som följer. Något man verkligen lär sig som mamma är att ta vara på alla stunder som dyker upp. Är Michelle glad, ja då hinner man gör allt från att gå på toa, äta och kanske plocka undan lite.

Däremot så har jag haft 2 oroliga dagar då Michelle kissat mindre än vad hon brukar trots att jag ammar lika mycket som tidigare. Har läst att mindre kiss hos bebisar är ett tecken på vätskebrist och det gjorde mig så nojig. Kände mig direkt som en dålig mamma som tydligen ammar för lite då, började undra om bröstmjölken börjat sina och var så orolig att något var fel. Så imorse ringde jag till BVC och fick bekräftat att så länge jag ammar som vanligt, samt lite extra nu när det är varmt och Michelles allmäntillstånd är fortsatt normalt så är det ingen fara. Michelle är trots allt sitt glada, pigga, nyfikna och energifyllda jag så jag behöver inte oroa mig. Ska klistra fast Michelle vid bröstet idag så att hon dricker, dricker och dricker ännu mer haha Men jag har fått två nästan helt sömnlösa nätter då jag oroat mig, så förhoppningsvis sover jag bättre inatt 🙂